Algemene voorwaarden

 • U kunt alleen bestellen via onze website of per mail.
 • Wij leveren uitsluitend bij vooruitbetaling.
 •  Alle prijzen op deze site zijn inclusief BTW en in Euro's.
 • Aanbiedingen zijn geldig zolang de voorraad strekt of zolang de aanbieding duurt. Artikelen kunnen soms niet leverbaar zijn i.v.m. beurzen en zolderwinkel verkopen, mocht dit het geval zijn nemen wij z.s.m. contact met u op.
 • Onze prijzen en aanbiedingen zijn steeds, vrijblijvend, op heden geldig zonder verbintenis en onder voorbehoud van verkoop of voldoende voorraad 
 • Bij eventuele schades, voortvloeiend uit het niet kunnen leveren van bestelde artikelen, kan Hobby Actief niet aansprakelijk worden gesteld.
 • Afbeeldingen en kleuren op de website kunnen enigszins afwijken van het origineel. Hierop is geen reclamatie mogelijk.
 • Alle garantiebepalingen van de fabrikanten van de door ons geleverde artikelen, gelden ook voor u.
 • De door u verstrekte gegevens zijn strikt vertrouwelijk en worden uitsluitend door ons bedrijf gebruikt voor het verwerken van Uw bestelling en het versturen van nieuwsbrieven. Wij stellen uw gegevens NIET ter beschikking aan derden.

Voor de gevolgen van typefouten op deze website is Hobby Actief niet aansprakelijk. Hobby Actief behoudt zich het recht voor deze voorwaarden, waar nodig, aan te passen. Door een bestelling te plaatsen, geeft u aan, kennis te hebben genomen van al onze voorwaarden en deze te aanvaarden.

 

Betaling

 1. Er kan alleen in Euro's worden betaald. Na het plaatsen van uw bestelling verschijnt op uw scherm een bevestiging met betalingsinstructies, die u dient uit te printen en exact dient op te volgen.
 2. Nadat wij uw betaling hebben ontvangen, verzenden wij uw bestelling zo spoedig mogelijk.
 3. We houden uw bestelde artikelen 1 week gereserveerd. Mocht het bedrag na deze week nog niet zijn bijgeschreven op onze bankrekening, dan beschouwen wij uw bestelling als geannuleerd.
 4. Betalingen worden voltooid via Ideal of vooruitbetaling op banknummer NL73ABNA0413284042 t.a.v. HobbyActief

 

Klachten

De artikelen worden door ons zorgvuldig gecontroleerd, voordat ze worden verzonden. Indien er desondanks toch een artikel met gebreken bij de klant aankomt of dat u toch een foutief artikel van ons heeft ontvangen, dient u dit binnen 24 uur na ontvangst van uw bestelling, te melden.

Dit kan per e-mail: info@hobbyactief.nl.

Wij zullen dan in goed overleg met u tot een voor beide partijen passende oplossing zien te komen.

 

Retourzendingen

 1. Retourzendingen worden alleen geaccepteerd, indien hiervoor schriftelijke toestemming door Hobby Actief is verleend.
 2. Retourzendingen ontheffen koper in geen enkel opzicht van betalingsverplichtingen, tenzij de koper en Hobby Actief daarover schriftelijke afspraken hebben gemaakt.
 3. Stuur deze artikelen dus nooit retour zonder voorafgaand overleg.

 

Levering

 1. De hoogte van verpakkings-/administratie en verzendkosten worden op de website vermeld. Kosten voor levering naar het buitenland kunnen hiervan afwijken. Indien dit het geval is, neemt Hobby Actief hierover vooraf contact met u op. U hebt dan het recht tot annulering van de bestelling.
 2. Bestellingen worden uitsluitend verzonden na ontvangst van betaling.
 3. Bestellingen binnen Nederland kunnen ook na afspraak worden afgehaald.
 4. Artikelen die niet op voorraad zijn, tijdelijk niet leverbaar of niet langer deel uitmaken van het leveringsassortiment, worden niet automatisch nagezonden.
 5. Al onze artikelen worden degelijk en zorgvuldig ingepakt, als dit tijdens verzenden toch beschadigd is Hobby Actief hier niet voor aansprakelijk.
 6. Bestelde artikelen worden geheel voor risico van de klant verzonden met Post NL. Wij zijn niet verantwoordelijk voor het eventueel zoek raken van de verzonden post/pakketten. Ook eventueel te laat ontvangen post/pakketten zijn eigen risico i.v.m. de soms trage afhandeling bij Post NL.
© 2015 - 2024 Hobby Actief | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel